Rămâi conectat

Sport

Veste șoc pe “Cetate”! Unirea Alba Iulia nu se prezintă la meciul cu Viitorul Șelimbăr!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia nu se prezintă la meciul de pe teren propriu cu Viitorul Șelimbăr, din prima etapă a returului, programat sâmbătă, 7 martie, pe Stadionul “Cetate”! Un start ratat de primăvară fotbalistică pentru gruparea albaiuliană, ajunsă să nu evolueze în fața suporterilor, în primul joc, după o pauză de trei luni.

Invocând motive financiare, diriguitorii divizionarei terțe au înștiințat FRF în acest sens, astfel că a fost anulată delegarea brigăzii de arbitri. Echipa din Cetatea Marii Uniri pierde astfel, la “masa verde”, scor 0-3 și riscă să fie exclusă din campionat dacă va bifa o nouă neprezentare, următorul meci oficial fiind la Bistrița, în runda a doua a returului.

Situația a devenit critică în curtea divizionarei terțe, ce trăiește un moment negativ al existenței, o adevărată rușine. Fotbaliștii au refuzat să se antreneze în ultimele trei zile, amendând astfel starea de incertitudine și faptul că nu și-au mai primit salariile de luni bune, practic de la încheierea primei părți a campionatului, fiind amăgiți de la o săptămână la alta. Evenimentele au căpătat o turnură nedorită, tensiunea acumulată a explodat în rândul efectivului pregătit de Mihai Manea, în condițiile în care și negocierile cu sibienii Teodor Birț și Marius Lungu s-au blocat. Unirea Alba Iulia așteaptă ca în 14 martie să-și încaseze banii de la Al Ahli, din Arabia Saudită, în caz contrar punându-se problema retragerii din competiție!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) a abandonat în cursa de 3000 metri obstacole din cadrul Cupei României la seniori, competiție ce se dispută la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”. Competitoarea din Alba a acuzat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea