Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO: ACCIDENT rutier GRAV pe DN1, în Alba Iulia. O persoană în stop cardio-respirator este resuscitată la fața locului

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ACCIDENT rutier GRAV pe DN1, în Alba Iulia. O persoană în stop cardio-respirator este resuscitată la fața locului

Un accident rutier a avut loc azi, în jurul orei 10.30, în municipiul Alba Iulia, pe DN1, în apropiere de reprezentanța Skoda.

În urma accidentului o persoană este resuscitată fiind în stop cardio-respirator.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine la un accident rutier produs in municipiul Alba Iulia, DN1 in dreptul reprezentanției Skoda.

În urma accidentului a rezultat o victima aflata in stop cardio-respirator și se efectuează menevre de resuscitare, au declarat reprezentanții ISU Alba.

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Alba, traficul este îngreunat pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule. Conducatorul unui autoturism, căruia i s-ar fi facut rau la volan, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o dubiță.

UPDATE 2: Căpitanul Botezan Radu, putrătorul de cuvânt al ISU Alba a declarat pentru ziarulunirea.ro: ” după 30 de minute de manevre de resuscitare, persoana a ieșit din stop cardio-respirator, fiind transportată la UPU Alba. Victima avea 70 de ani și se afla singură la volanul autoturismului”

YouTube video

YouTube video

[nggallery id=7727]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea