Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: Echipa Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir – premiul I la faza regională a Concursului de Robotică – secțiunea ,,Control Award”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În incinta ,,Innovation Park” din Cluj Napoca s-a desfășurat recent, Campionatul Regional al Concursului ,,First Tech Challenge’’ Romania, eveniment la care au luat parte 43 echipe din zona Ardealului si o echipa din Turcia. Printre participante s-a aflat și cunoscuta echipă ,,IDeaL ELECTRONICS” de la Colegiul Tehnic ,,Ioan D. Lăzărscu” Cugir.

Concursul a constat in: amenajarea unui stand; interviul echipei in fata unui juriu; inspectia robotului; prezentarea unui Caiet Tehnic care trebuie sa evidentieze modul in care a fost construit robotul, dar mai ales cum a fost promovat spiritual FIRST si valorile GRACIOUS PROFESSIONALISM in societate; participarea la 6 meciuri pentru fiecare echipă, scrie cugirinfo.ro

Echipa IDeaL ELECTRONICS a obtinut Premiul I la sectiunea ,,Control Award”; A jucat in semifinale, in alianta cu echipele PrimeTech si Phoenix, ambele din Cluj-Napoca; S-a calificat cu success alături de alte 23 de echipe la faza nationala care se va desfasura in perioada 27-29 martie 2020 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, unde se vor intalni 120 de echipe, calificate in urma concursurilor regionale. Echipa cugireană a fost compusă din elevii: Ion Bogdan, Calugar Miruna, Simu Alexandru, Negrea Antoniu, Duca Bogdan, Murg Lucian, Tatu Alexandru, Maier Dorian.

Profesori coordonatori: Dache Liliana, Ion Nicu, Toma Florin. ,, Citatul după care ne ghidăm și ne ajută să ne motivăm este: “Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.”, ne-a mărturisit prof. Liliana Dache.La festivitatea de deschidere a participat Dana Razboiu, presedinta Asociatiei ,,Nație prin Educație’’, iar la festivitatea de premiere a fost prezent și primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc.

Echipa Colegiului Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” dorește să aducă mulțumiri sponsorilor: Primaria orasului Cugir; S.C. EUROTEC S.R.L – reprezentată de Popovici Aurel; S.C. CRIVALROM INSTAL S.R.L.- Reprezentată de către ing.Călugăr Gheorge; Farmacia FARMEX Cugir reprezentată de Bogdan Petric; Restaurantul CHIC reprezentat de Flavius Serdiuc și S.C SOLPOP S.R.L.

(C.P.)

[nggallery id=7711]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Ioana Milculescu, concert la Alba Iulia în Spațiile Ryma. Solista trupei Subcarpați își lansează albumul de debut. Programul evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Ioana Milculescu, concert la Alba Iulia în Spațiile Ryma. Solista trupei Subcarpați își lansează albumul de debut. Programul evenimentului Ioana Milculescu, solista trupei Subcrapați, va conerta mâine, 17 mai, în Spațiile Ryma, unde urmează să își lanseze albumul de debut. După spectacolul oferit de artistă, cunoscutul DJ Herodot urmează să continue distracția cu un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea