Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 16 metri cubi de lemn, fără documente legale de proveniență, confiscați de polițiști de la o firmă din Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 16 metri cubi de lemn, fără documente legale de proveniență, au fost confiscați de către polițiști de la o firmă din Câmpeni.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Postului de Poliție Bistra, împreună cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Valea Arieșului, la o societate comercială din Câmpeni, specializată în prelucrarea materialului lemnos, a rezultat că aceasta deținea cantitatea de 16,5 metri cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

Față de reprezentanții societății a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | INCENDIU în Alba Iulia, la casă de locuit: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | INCENDIU în Alba Iulia, la casă de locuit: Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea la o locuință situată pe strada Azur, din Alba Iulia. Au intervenit pompierii. Citește și: Update VIDEO | INCENDIU în localitatea Scărișoara: O cabană a luat foc. Intervin pompierii din Câmpeni Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervinecu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea