Rămâi conectat

Curier Județean

Apă cu ţârâita la robinetele mai multor localități din Alba: APA CTTA raționalizează consumul din cauza caniculei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apă cu ţârâita la robinetele mai multor localități din Alba: APA CTTA raționalizează consumul din cauza caniculei

Mai multe localități din Alba vor primi apă cu țârâita după ce APA CTTA Alba a anunțat că raționalizează consumul din cauza caniculei.

”Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, SC APA CTTA SA ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

Citește și: 22 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ și FURTUNI în Alba: Disconfort termic accentuat, dar și vijelii, grindină, averse torențiale

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării.

Astfel, vă comunicăm următorul program de întrerupere a furnizării apei potabile:

– în intervalul orar 23.00-05.00 : Mihalț, Obreja, Cistei, Bucerdea Grânoasă, Sâncel, Iclod, Lunca Târnavei, Șona, Valea Lungă, Glogovăț, Lunca, Lodroman

De asemenea, în comunele:

– Gârda de Sus ( Ghețari, Ocoale, Mununa, Hănășești, Dealu Frumos și Gârda Seacă), Gârbova, Cergău, Roșia de Secaș, Valea Lungă, localitățile Sanbenedic, Medveș, Alecuș, Cetatea de Baltă și Pănade, precum și zonele înalte ale comunelor: Ciugud, Berghin și Ohaba, furnizarea se va face în funcție de rezervele acumulate în rezervorul de înmagazinare.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Vă informăm că, în cazul în care, ulterior acestui anunț, se constată lipsa de debit și în alte localități din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunța acest fapt, actualizând programul de furnizare”, au transmis reprezentanții companiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea