Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Startul returului în Liga a 4-a, în funcție de starea vremii: 29 februarie/ 1 martie 2020, data primei runde

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Județeană de Fotbal Alba a luat în discuție în cadrul recentei ședințe de Birou Executiv, data reluării returului în Liga a 4-a. Astfel, dacă starea vremii o va permite, sezonul de primăvară se va relua în weekend-ul 29 februarie – 1 martie, fiind fixată o etapă intermediară (în data de 6 mai).

În caz contrar, startul părții secunde a campionatului se va decala cu o săptămână (8-9 martie) – situație în care vor fi două etape intermediare, luându-se în calcul inclusiv începerea returului, dacă condițiile meteo sunt potrivnice, chiar în 14-15 martie, caz în care programul se va comprima la maximum, cu 3 etape intermediare. Campionatul 2019/ 2020 se va încheia în 31 mai (cu etapa a 30-a), iar peste o săptămână este prevăzută finala Cupei României, faza județeană.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ținând cont că în 2020 se desfășoară Campionatul European de fotbal, barajele de promovare în Liga a 3-a au fost fixate în 13 și 20 iunie, iar Asociațiile județene de fotbal sunt obligate să transmită către FRF până în 8 iunie numele echipelor calificate pentru a participa la jocurile de baraj. La mijlocul stagiunii, pe primele poziții sunt CS Ocna Mureș – cu 38 de puncte și CS Universitatea Alba Iulia – cu 35 de puncte, contracandidate la câștigarea campionatului și implicit de a reprezenta Alba la dubla de baraj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea