Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Startul returului în Liga a 4-a, în funcție de starea vremii: 29 februarie/ 1 martie 2020, data primei runde

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Județeană de Fotbal Alba a luat în discuție în cadrul recentei ședințe de Birou Executiv, data reluării returului în Liga a 4-a. Astfel, dacă starea vremii o va permite, sezonul de primăvară se va relua în weekend-ul 29 februarie – 1 martie, fiind fixată o etapă intermediară (în data de 6 mai).

În caz contrar, startul părții secunde a campionatului se va decala cu o săptămână (8-9 martie) – situație în care vor fi două etape intermediare, luându-se în calcul inclusiv începerea returului, dacă condițiile meteo sunt potrivnice, chiar în 14-15 martie, caz în care programul se va comprima la maximum, cu 3 etape intermediare. Campionatul 2019/ 2020 se va încheia în 31 mai (cu etapa a 30-a), iar peste o săptămână este prevăzută finala Cupei României, faza județeană.

Ținând cont că în 2020 se desfășoară Campionatul European de fotbal, barajele de promovare în Liga a 3-a au fost fixate în 13 și 20 iunie, iar Asociațiile județene de fotbal sunt obligate să transmită către FRF până în 8 iunie numele echipelor calificate pentru a participa la jocurile de baraj. La mijlocul stagiunii, pe primele poziții sunt CS Ocna Mureș – cu 38 de puncte și CS Universitatea Alba Iulia – cu 35 de puncte, contracandidate la câștigarea campionatului și implicit de a reprezenta Alba la dubla de baraj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea