Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, Știrea ta| „Ofertă de sărbatori” în parcarea unui supermarket: Dacă depășești două ore de parcare primești „încăltăminte galbenă pentru roți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Ofertă de sărbatori” în parcarea unui supermarket: Dacă depășești două ore de parcare primești „încăltăminte galbenă pentru roți”

Atenție posesorilor de autoturisme care iși ”uită” mașinile în parcarea supermarket-urilor. Ați putea merge pe două roți acasă.

Pentru a decongestiona parcările și a-i sancționa pe proprietarii care se folosesc de parcare fără să aibă treabă cu supermarket-ul, reprezentanții mai multor magazine au luat decizia de a le bloca roata și a-i ”amenda”, dacă staționează în parcare mai mult de două ore.

După cum vedem în imagine, si posesorul mașinii din parcarea Penny din Alba Iulia, a fost cadorisit cu „saboți galbeni”, cei care se ocupă de parcare determinând că a depășit cele două ore de staționare, după cum scrie și pe plăcuța din fața locului unde a parcat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL în cartierul ”Lumea Nouă” din municipiul Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT și o femeie sub control judiciar după ce au înjurat polițiștii. De la ce a pornit totul

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL în cartierul ”Lumea Nouă” din municipiul Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT și o femeie sub control judiciar după ce au înjurat polițiștii. De la ce a pornit totul Un bărbat a fost reținut duminică, 20 iulie 2024, iar o femeie a fost plasată sub control judiciar în urma unui scandal iscat în cartierul ”Lumea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea