Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Dispărut de la domiciliu, găsit de polițiștii din Câmpeni în scobitura unei stânci

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au identificat pe un bărbat din județul Maramureș, care era dat în urmărire după ce, în data de 4 noiembrie 2019, a dispărut de la domiciliul său.

La data de 21 noiembrie 2019, în jurul orei 20,30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce patrulau pe DN 75, la ieșire din comuna Albac spre Scărișoara, au observat, la o distanță de aproximativ 15 metri de DN 75, în scobitura unei stânci, o persoană a cărei prezență în zonă nu era justificată.

Bărbatul era incoerent în vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare și   într-o stare de sănătate destul de precară. Bărbatul a fost condus la spital, iar polițiștii au demarat activitățile, în vederea identificării lui.

În urma cercetărilor efectuate s-a reușit stabilirea identității acestuia, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, care era dat în urmărire, la nivel național, ca urmare a dispariției sale de la domiciliu, în data de 4 noiembrie 2019.

Acesta va fi încredințat familiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea