Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| „Toată școala citește!” la liceul „HCC”, Abrud: Școala a devenit pentru 10 minute o mare sală de lectură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campania ”Toată școala citește”, inițiată de Anca Tîrcă, specialist în educație, a ajuns și la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud, prin inițiativa mai multor cadre didactice.

În 30 octombrie, pentru 10 minute toată lumea își oprește activitatea pentru a citi: de la elevi, profesori și director până la personalul nedidactic, toți cei implicați o să facă parte din tărâmul imaginativ al cărților.

„Ideea ne-a venit, văzând ca proiectul este aplicat cu succes în tot mai multe școli. Am vorbit cu colegii și cu elevii, toți îmbrățișând ideea cu plăcere. Am zis să începem cu 10 minute de lectură, timp în care de la Daria și Filip, până la doctorul Mitică, am lăsat deoparte lecțiile cu toții și la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan”, Abrud, am citit. Ne dorim să devină pastila de lectură săptămânală și să evoluăm de acolo, să încercăm să facem din asta o activitate constantă la noi în școală. Cărțile pe care le citesc le-au ales singuri, ideea fiind să citească fiecare ce-i place, pentru a-și dezvolta gustul pentru lectură”, ne-a declarat doamna Monica Anca, profesor consilier la liceu „HCC”, Abrud.

[nggallery id=7543]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere Un nou loc de joacă va fi inaugurat joi, 8 august 2024, în Micești, Alba, inițiat și creat cu dragoste de Fundația TRANSAVIA. Proiectul urmărește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea