Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Cum arată nodul rutier Sebeș, după ce autostrada A10 a supratraversat A1 în două puncte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată nodul rutier Sebeș, după ce autostrada A10 a supratraversat A1 în două puncte

În ultimele două săptămâni, pe autostrada A10, Sebeș-Turda, lotul 1, a fost agitație mare întrucât s-au făcut lucrările de realizare a supratraversărilor cu tablier metalic peste A1, la două bretele.

Desigur, punctul culminant a fost în data de 10 oct când a fost întreruptă și circulația pe autostrada A1, pentru 24 de ore, în această zi lansându-se tablierul metalic chiar deasupra autostrăzii A1, la bretele 2 și 5 ale nodului rutier Sebeș.

Așa cum se poate observa din imaginile video, la cele două bretele au fost ridicate toate grinzile metalice chiar deasupra autostrăzii fiind montate și predale.

YouTube video

Astăzi, în zona nodului rutier Sebeș, se lucra pe breteaua pe sensul de mers Turda-Sebeș-Sibiu, care la rândul său va supratraversa autostrada A1, dar cel mai probabil lansarea tablierului metalic în acest punct se va realiza abia anul viitor.

Pe breteua 5, cea care se cuplează în sensul giratoriu existent la Lancrăm, lângă Kronospan, terasamentul a fost adus la nivel. Din informațiile noastre, următoarele lucrări importante vor fi după data de 18 ale acestei luni, la Alba Iulia Nord, unde se va monta și ridica tot tablier metalic pe una din bretelele viitorului nod rutier.

YouTube video

Lucrările din aceste 2 săptămâni din nodul rutier Sebeș, la realizarea celor 2 supratraversări, în special cea de la breteaua 5, vor permite probabil deschiderea circulației parțiale pe lotul 1 cu încărcare-descărcare a traficului pe sensurile giratorii de la Sebeș și până la Alba Iulia Nord, în vara-toamna anului viitor.

[nggallery id=7501]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge din grupele 0 pozitiv și 0 negativ: Un pacient diagnosticat cu leucemie acută și stare generală gravă are nevoie de ajutor

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge din grupele 0 pozitiv și 0 negativ: Un pacient diagnosticat cu leucemie acută și stare generală gravă are nevoie de ajutor Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat luni, 22 iulie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele 0 pozitiv și 0 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea