VIDEO. Cum arată nodul rutier Sebeș, după ce autostrada A10 a supratraversat A1 în două puncte

Cum arată nodul rutier Sebeș, după ce autostrada A10 a supratraversat A1 în două puncte

În ultimele două săptămâni, pe autostrada A10, Sebeș-Turda, lotul 1, a fost agitație mare întrucât s-au făcut lucrările de realizare a supratraversărilor cu tablier metalic peste A1, la două bretele.

ELIT

Desigur, punctul culminant a fost în data de 10 oct când a fost întreruptă și circulația pe autostrada A1, pentru 24 de ore, în această zi lansându-se tablierul metalic chiar deasupra autostrăzii A1, la bretele 2 și 5 ale nodului rutier Sebeș.

Așa cum se poate observa din imaginile video, la cele două bretele au fost ridicate toate grinzile metalice chiar deasupra autostrăzii fiind montate și predale.

Astăzi, în zona nodului rutier Sebeș, se lucra pe breteaua pe sensul de mers Turda-Sebeș-Sibiu, care la rândul său va supratraversa autostrada A1, dar cel mai probabil lansarea tablierului metalic în acest punct se va realiza abia anul viitor.

Pe breteua 5, cea care se cuplează în sensul giratoriu existent la Lancrăm, lângă Kronospan, terasamentul a fost adus la nivel. Din informațiile noastre, următoarele lucrări importante vor fi după data de 18 ale acestei luni, la Alba Iulia Nord, unde se va monta și ridica tot tablier metalic pe una din bretelele viitorului nod rutier.

Lucrările din aceste 2 săptămâni din nodul rutier Sebeș, la realizarea celor 2 supratraversări, în special cea de la breteaua 5, vor permite probabil deschiderea circulației parțiale pe lotul 1 cu încărcare-descărcare a traficului pe sensurile giratorii de la Sebeș și până la Alba Iulia Nord, în vara-toamna anului viitor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...