Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO. Pasionați de biciclete și scule electrice: 3 tineri din Cugir, cercetați penal după furtul a 13 biciclete. Paguba se ridică la 7.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Polițiștii din Cugir i-au identificat pe 3 tineri din oraș ca bănuți de furtul a 13 biciclete și a altor bunuri (scule electrice, produse alimentare și cărucioare) din curți, scări de bloc și anexe gospodărești. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 %, iar polițiștii continuă cercetările.

La data de 10 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, din Cugir, ca persoane bănuite de săvârșirea unor furturi sesizate poliției de la începutul lunii octombrie.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada 1 – 10 octombrie 2019, ar fi sustras, din diverse locuri (magazii, scări de bloc, curți) un număr de 13 biciclete și scule electrice, produse alimentare, un cărucior pentru cumpărături și alte bunuri, a căror valoare totală a fost estimată de către păgubiți la 7.000 de lei.

Se pare că, o parte dintre biciclete ar fi fost vândute de către cei 4 tineri, unor cetățeni din Cugir, contra unor sume modice de bani.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze 8 dintre bicicletele furate.

Față de cei 4 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea integrală a prejudiciului.

[nggallery id=7488]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba la datorie în weekend: Vor asigura măsurile de siguranță la Ziua Fermierului de la Biia, Fiii Satului Geomal și evenimentele sportive din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba la datorie în weekend: Vor asigura măsurile de siguranță la Ziua Fermierului de la Biia, Fiii Satului Geomal și evenimentele sportive din județ Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână. Citește și: ADMITERE jandarmi 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea