Rămâi conectat

Actualitate

„Craterele” de pe DN68A, măsurate cu pixul de către Asociația Pro Infrastructură. „Cerem răspicat: deschideți Autostrada!”

Adela Spătar

Publicat

în

Asociația Pro Infrastructură a postat pe pagina de socializare un mesaj prin care cere răspicat deschiderea Autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Dacă CNAIR a folosit un pix pentru a măsura fisura de pe lotul 3 al șoselei de mare viteză, iată că Asociația folosește același instrument de măsurare pentru „craterele” de pe segmentul paralel, DN68A.

După manipularea grosolană de miercuri, când Compania Națională de Administrare a Infracțiunilor Rutiere (CNAIR) a lansat în mass media o fotografie cu o crăpătură în asfalt „măsurată” cu un pix în capătul vestic al lotului 3 al A1 Lugoj-Deva, un membru al comunității noastre a folosit același instrument hi-tech în gropile de pe DN68A, segmentul paralel cu autostrada-muzeu de 21 km. Rezultatele se văd în pozele atașate.

Șoferii sunt nevoiți să își riște viața și să-și facă praf mașinile pe cei 25 de km ai DN68A dintre Săcămaș și Holdea: o șosea îngustă cu o bandă pe sens plină de cratere unde poți să dispari cu totul, nu doar să-ți pierzi pixul, cu un trafic infernal înghesuit în coloană croșetând prin curbe foarte periculoase.

În continuare cerem răspicat: DESCHIDEȚI AUTOSTRADA ȘI VĂ PUTEȚI CERTA/JUDECA PRIN INSTANȚE ANI DE ZILE! Pentru detaliile telenovelei, citiți cu atenție comunicatele noastre publicate pe Facebook începând cu 13 august.

 sursa: facebook Asociația Pro Infrastructură


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea pensiilor 2024: A fost finalizată recalcularea pensiilor – Anunțul Ministerului Muncii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Legea pensiilor 2024: A fost finalizată recalcularea pensiilor – Anunțul Ministerului Muncii Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a anunțat duminică că „a finalizat, prin Casa Națională de Pensii Publice, recalcularea pensiilor din sistemul public la timp”. Drept urmare, peste 82% dintre pensionarii din sistemul public vor beneficia de o creștere a pensiei începând din această […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea