Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Sfântul Alexandru: Idei de mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite celor dragi de ziua numelui

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sfântul Alexandru „protectorul omenirii”: Idei de mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite prin SMS celor dragi de Sf Alexandru 2023

Numele de Alexandru și Alexandra, cu derivatele acestora, se sărbătoresc în fiecare an pe 30 august. Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Alexandru, apărătorul neînfricat al credinței creștine în perioada arianismului și „protectorul omenirii”. Este bine să nu îi uităm pe cei dragi, purtători ai acestui nume sfânt.

Cu ocazia zilei de nume, oamenii de pretutindeni se gândesc la cei dragi, care port numele Sfântului Alexandru și le trimit urări de sănătate, iubire și bani. Vă prezentăm câteva mesaje și urări pe care le puteți trimite celor care își sărbătoresc onomastica.

Citește și: Mesaje de SFÂNTUL ALEXANDRU. Ce mesaje, urări, SMS-uri și felicitări de ”la mulți ani” puteți trimite persoanelor care își serbează astăzi onomastica. Urări haioase și amuzante de Sfântul Alexandru

Mesaje de La mulți ani:

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale, să răsară mereu câte-o rază de soare care să îți aducă fericire și bucurie! Să ai parte de multă sănătate, să ai sufletul curat și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire! La mulți ani, Alexandru/a!

De ziua numelui iți doresc și nu numai, tot ce-mi doresc mie! Să fii sănătos, bogat și cumpătat! Femeile să curgă ca berea si vinul! La mulți ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Cum Sfântul Alexandru este ocrotitorul omenirii, ție îți doresc să fii mereu alături de oamenii pe care îi iubești și să îi protejezi cu bunătatea ta. La Mulți Ani, prieten drag!

Citește și: MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. SMS-uri, urări, felicitări pe care le poţi trimite celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La mulţi ani!

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște şi pace şi să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulți ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

LA MULȚI ANI ALEXANDRU. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viaţa lungă pământeasca, ce dorești să se-împlinească!

Citește  și: Mesaje de SFANTA MARIA. Urări şi felicitări pe care le poţi transmite persoanelor care îşi serbează onomastica

Urări de Sfântul Alexandru:

Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie!

Cineva acolo sus te iubeşte. Cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

Citește și: Nume care se sărbătoresc de SFÂNTUL ALEXANDRU. La mulți ani celor care își serbează onomastica de Sf Alexandru

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume.

Să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale! La mulți ani!

Iți urez „La mulți ani”, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Alexandru al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască toată fericirea si liniștea interioara!

SMS-uri pentru cei dragi de Sf. Alexandru:

Îți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”

ți doresc sa mergi pe un drum numit viată, sa te împiedici de un ciob numit noroc, sa cazi într-o prăpastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La mulți ani!

În aceasta zi minunata, eu iți doresc sa-ti trăiești viată astfel încât sa nu-ti para rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat si mă bucur ca am avut șansa sa te cunosc! Din toata inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.

Citește și: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni.

La Mulți Ani! Sfântul Alexandru să-ți dea sănătate și putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intrun buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

De ziua ce-ți surade-n prag, și-i porti frumosul nume, eu iți doresc tot ce-i mai drag și mai frumos pe lume


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea