Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Știrea ta: Minune într-un oraș din Alba. La robinet curge ciocolată caldă, în loc de apă potabilă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Minune într-un oraș din Alba. La robinet curge ciocolată caldă, în loc de apă potabilă

Un cititor al ziarulunirea.ro din orașul Abrud ne-a transmis o fotografie din care se poate observa apa rugine care curge la robinet, cu ”aspect de ciocolată”:

”De ani buni, în orașul Abrud autoritățile sunt incapabile să rezolve problema apei potabile. Ieri, la robinet, curgea ciocolată caldă, în locul apei potabile. Practic apa este atât de murdară, turbiditatea ei este atât de mare încât nu o putem folosi la nimic”.

Într-o postare pe rețeaua de socialzare facebook, primarul orașului Abrud încearcă să lămurească ”minunea” care îi afectează de mulți ani în fiecare vară pe abrudeni:

”Ieri am fost anunțați ca se întrerupe furnizarea apei în noaptea din 6 spre 7 septembrie. Cauza acestei întreruperi, este scăderea drastică a debitului apei la sursa de captare. La reluarea funnuzarii apei, datorită presiunii din rețea, sunt antrenate depunerile de pe rețea, cauta inclusiv, sau mai ales, de pe rețelele secundare. Ceea ce văd în poza postată, dar este rugină. Această rugină poate să provină de pe rețeaua internă a blocului de locuințe unde aveți domiciliul. Consider că în anunțul dat de CTTA Apa Alba, era indicat să se precizeze faptul că este posibil ca în unele zone sa apară astfel de probleme”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea