Știrea ta: Minune într-un oraș din Alba. La robinet curge ciocolată caldă, în loc de apă potabilă

Minune într-un oraș din Alba. La robinet curge ciocolată caldă, în loc de apă potabilă

Un cititor al ziarulunirea.ro din orașul Abrud ne-a transmis o fotografie din care se poate observa apa rugine care curge la robinet, cu ”aspect de ciocolată”:

”De ani buni, în orașul Abrud autoritățile sunt incapabile să rezolve problema apei potabile. Ieri, la robinet, curgea ciocolată caldă, în locul apei potabile. Practic apa este atât de murdară, turbiditatea ei este atât de mare încât nu o putem folosi la nimic”.

Într-o postare pe rețeaua de socialzare facebook, primarul orașului Abrud încearcă să lămurească ”minunea” care îi afectează de mulți ani în fiecare vară pe abrudeni:

”Ieri am fost anunțați ca se întrerupe furnizarea apei în noaptea din 6 spre 7 septembrie. Cauza acestei întreruperi, este scăderea drastică a debitului apei la sursa de captare. La reluarea funnuzarii apei, datorită presiunii din rețea, sunt antrenate depunerile de pe rețea, cauta inclusiv, sau mai ales, de pe rețelele secundare. Ceea ce văd în poza postată, dar este rugină. Această rugină poate să provină de pe rețeaua internă a blocului de locuințe unde aveți domiciliul. Consider că în anunțul dat de CTTA Apa Alba, era indicat să se precizeze faptul că este posibil ca în unele zone sa apară astfel de probleme”

Facebook Twitter Google+ YouTube 

1 comentariu

Abrudean 9 septembrie 2019 at 10:41

ne Ba, da chiar ca e ciudata lumea asta. De fapt nu lumea, ci oamenii! Pai ii normal ca vine rugina daca se intrerupe! Daca nu ploua si rezervele de colo si de dincolo sunt scazute, de ce sunt de vina autoritatile? Hai sa fim seriosi, cei care pot fii, ca nu le pot cere chiar la toti

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...