Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vodafone preia UPC. E oficial, Comisia Europeană a aprobat tranzacția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vodafone, al doilea jucător de pe piața locală de telefonie mobilă, a primit aprobarea din partea Comisiei Europene pentru o tranzacție de 18,4 miliarde de euro, care a fost parafată încă din luna mai 2018, aceștia preluând operațiunile grupului american Liberty Global din România, Germania, Ungaria și Cehia.

În România, tranzacţia care urmează să fie finalizată până la finalul lunii iulie, a vizat preluarea de către Vodafone a furnizorului de servicii de comunicaţii fixe şi de televiziune UPC, valoarea tranzacţiei fiind estimată la peste 200 milioane de euro, potrivit datelor ZF.

„Astăzi am primit veşti îmbucurătoare! Pentru Vodafone România, acesta este un pas important spre a deveni un operator consolidat, convergent, care va putea oferi cele mai bune servicii de piaţa de comunicaţii fixe şi mobile, internet şi televiziune. (…) Suntem cu toţii foarte entuziasmaţi să primim UPC în familia Vodafone în următoarele săptămâni şi suntem convinşi că, împreună, vom aduce contribuţii importante sectorului de comunicaţii electronice, poziţionând România pe o traiectorie ascendentă în ceea ce priveşte digitalizarea”, spune Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea