Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident rutier GRAV produs de un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia. Într-o curbă a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier GRAV a fost produs de un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia. Într-o curbă a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

Un accident rutier a avut loc la calea ferată din Livezile județul Bistrița Năsăud. Drumul peste linia de tren este în curbă, iar doi tineri care circulau pe direcția Bistrița – Livezile nu au observat la timp semnul STOP și au trecut de-a dreptul peste calea ferată, oprindu-se într-o mașină parcată de peste trei luni în acel loc.

În urma impactului, mașina în care se aflau cei doi tineri a fost grav avariată. La fel de grav avariată și împinsă câțiva metri buni de la locul impactului, a fost și mașina parcată, proprietate a unui năsăudean.

La fața locului au fost alocate un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, un Echipaj de Prim – Ajutor și o Autospecială cu Apă și Spumă din cadrul SMURD.
Cele două victime sunt conștiente și cooperante și vor fi transportate la spital pentru mai multe investigații medicale de specialitate.

“Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că, pe DN17, la intrare în localitatea Livezile, un tânăr de 21 de ani, din Alba-Iulia, care conducea un autoturism pe direcția de mers Bistrița-Vatra Dornei, din cauza neadaptării vitezei, într-o curbă la stângă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat in coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, șoferul și o pasageră au fost răniți ușor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.

[nggallery id=7317]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea