Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO ȘOCANT: Un tânăr gelos şi-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele ei, la o petrecere. Imaginile teribile au fost transmise LIVE pe Facebook

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr gelos şi-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele ei, la o petrecere. Imaginile teribile au fost transmise LIVE pe Facebook.

Trei minute de oroare transmise live pe Facebook. Imaginile teribile au fost filmate, noaptea trecută, în satul Nadab, judeţul Arad, şi surprind momentul în care un tânăr gelos îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere.

Totul începe când agresorul îşi vede fosta iubită, într-o transmisiune live pe Facebook, dansând cu un alt bărbat la o petrecere, în casa părinţilor ei din satul Nădab, judeţul Arad.

YouTube video

Furios şi gelos, tânărul de 32 de ani ia un cuţit şi se duce glonţ la fosta parteneră de care se despărţise în iunie.

Tânără înjunghiată live pe Facebook: „Nu muri, mami meu!”

Înregistrarea surprinde momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, care începe să urle de groază. La fel şi cei care participă la petrecere, îngroziţi de scena care se derula în faţa lor, oroare filmată şi transmisă live pe Facebook.

Tânărul a înjunghiat-o pe fată, dar şi pe fratele acesteia, de 22 de ani, după care a fugit. La un moment dat, în vacarmul din casă un copil se aude strigând: „Nu muri, mami meu!”.

Alertată la 112, poliţia pleacă în căutarea agresorului, care, după comiterea faptei, a fugit la el în sat, în Olari. Înconjurat de poliţie, tânărul s-a înjunghiat în gât şi în stomac, cu acelaşi cuţit cu care şi-a atacat fosta iubită şi pe fratele ei.

La această oră, agresorul, cercetat pentru tentativă de omor, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază.

Tot la SJU Arad se află şi cele două victime.

Tânăra de 24 de ani are o plagă înjunghiată, dar viaţa nu îi este pusă în pericol. Fratele ei, însă, este în stare gravă. Bărbatul a fost înjunghiat în zona inimii. Ambii sunt în stare stabilă.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări in rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea