Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Fiesta la Stremț, Voința a câștigat Cupa României, după 2-1 cu CSU Alba Iulia în finală | 2019 – an de vis pentru vicecampioana Ligii a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voința Stremț a cucerit de justețe Cupa României, după 2-1 (2-1) în finala cu CS Universitatea Alba Iulia, echipă nou-promovată din Liga a V-a, ce a înregistrat primul eșec de la înființare, în cel mai important joc al sezonului.

O victorie de justețe pentru vicecampioana Ligii a IV-a Alba, trofeu ce încununează un sezon perfect, materializat printr-un parcurs impecabil, ce cuprinde 17 întâlniri oficiale fără a cunoaște gustul eșecului. În ultimul act al competiției „KO” studenții” au deschis scorul prin Negrea (17) – abia intrat în teren, însă dubla lui Epure (33, 44) – MVP-ul finalei, a înclinat balanța,  pentru o cupă adjudecată în premieră de echipa din Stremț, care va întâlni, în Supercupa AJF Alba, în debutul viitorului sezon, pe Sportul Petrești.

Jucătorii lui Ionel Marcu au declanșat fiesta pe gazonul stadionului „Cetate”, bucurându-se după adjudecarea trofeului alături de suporteri și primarul Traian Ștefan Popa, ce a participat la festivitatea de premiere organizată de AJF Alba.

Citește și: FOTO, LIVE-TEXT: Voința Stremț – CS Universitatea Alba Iulia 2-1 (2-1), în finala Cupei României! Sărbătoare la Stremț, Voința a cucerit trofeul județean

Este cea mai importantă zi de când activez în fotbal, avem o echipă minunată! Mă bucur enorm pentru acest trofeu ce confirmă munca depusă în acest an și faptul că am format o familie la Voința Stremț„, a spus Ioan Budin, directorul sportiv al Voinței, ce a câștigat Cupa României din a treia încercare, după cele din 2016 și 2018.

https://www.facebook.com/vointa.stremt/videos/2604915016443798/

A câștigat echipa mai bine pregătită și care și-a dorit mai mult acest trofeu pe care-l merităm pe deplin. La mulțumesc băieților și conducerii, sunt foarte fericit„, a declarat antrenorul Ionel Marcu, câștigător în premieră al trofeului județean.

„Sunt mândru de colegii mei și de ce am arătat până acum în acest an. Sper să rămânem același grup și în continuare. În viitorul sezon ne dorim să mai urcăm un loc în ierarhia Ligii a IV-a, iar în Cupa României să ne respectăm blazonul și să ne apărăm trofeul”, a precizat Andrei Trifa, căpitanul laureatei, fotbalist ce a evoluat în Liga a 3-a pentru Performanța Ighiu. O performanță deosebită pentru echipa comunală care sezonul trecut a încheiat Liga a IV-a în zona locurilor retrogradabile.

Sursa video: Voința Stremț, facebook

[nggallery id=7234]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea