Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Primele containere de locuit vor fi predate sinistraților din Răchita. Pentru familiile lovite de viitură au fost alocate 10 containere cu câte 4 paturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

În cursul acestei după-amiezi, vor fi predate primele containere alocate familiilor a căror locuințe au fost afectate de viitura produsă în data de 01.06.2019 – anunță reprezentantul ISU Alba. Containerele au fost repartizate ca urmare a solicitarii adresata de prefectul judetului Alba in videoconferinta CNSU din data de 03.06.2019.

La nivelul judetului Alba au fost repartizate un numar de 10 containere – locuinte modulare. Fiecare container – locuinta modulara dispune de 4 paturi cu cazarmament aferent, aragaz cu butelie pe GPL, etc.

”Predarea containerelor catre persoanele care au solicitat asigurarea nevoilor de cazare se face in prezenta prefectului jud. Alba si a reprezentantilor primariei Sasciori. De asemenea, la fata locului se afla reprezentanti ISU si militari din cadrul Batalionului 136 Geniu pentru sprijinirea activitatii de relocare a respectivelor persoane”, precizează reprezentantul ISU Alba.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea