Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Industria Galda – CS Hunedoara | Găldenii, o nouă “finală” pentru salvare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 18.00, Industria Galda de Jos (locul 11, 32 de puncte) întâlnește pe CS Hunedoara (locul 12, 30 puncte), într-o dispută a vecinelor de clasament, un meci incendiar ce are miză evitarea retrogradării.

Amfitrionii s-au impus în tur, lângă furnale, scor 1-0, și abordează confruntarea încrezători, în condițiile în care antrenorul Paul Ciucă revine pe banca tehnică după o absență de 7 întâlniri, cauzată de problemele medicale. Exceptându-l pe Fl. Schiau, întregul efectiv este valid, găldenii având o serie de 4 jocuri fără eșec, în vreme ce oponenți au obținut runda anterioară un succes important (2-1 cu ACS Dumbrăvița, pe care au scos-o din calculele promovării).

Ne așteaptă un joc foarte greu, în care victoria este obligatorie, chiar dacă adversarii își joacă una din ultimele șanse. Ne batem pentru trei puncte mari și ne propunem să luăm maximum în următoarele două confruntări, cu CS Hunedoara și la Giarmata”, a spus Marcel Georgiu, președintele gazdelor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea