Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Crișul Chișineu Criș – CS Ocna Mureș | Ultimele speranțe pentru “Soda dragă”…

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș începe o săptămână încărcată cu o deplasare în Arad, la Chișineu-Criș, sâmbătă, de la ora 17.00, meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii a 3-a.

“Lanterna roșie” mai are șanse doar pur teoretice de a evita retrogradarea, în ciuda campaniei de transferări din intersezon, după cele 4 înfrângeri consecutive din partea secundă a stagiunii. Fără victorie în acest campionat și un singur punct în primăvară, “Soda dragă” întâlnește o nou promovată clasată pe poziția a șasea (34 de puncte), care în tur, pe “Stadionul Dragostei” a câștigat net, 4-0, meci care a dus la instalarea antrenorului Mihai Manea pe banca ocnamureșenilor. Vor absenta accidentații P. Muntean și Moise, dar și Borșoi – suspendat, urmând să reintre T. Cristea.

Întâlnim o echipă experimentată, clasată în zona superioară a ierarhiei. În ultimele două runde am rămas datori atât în privința rezultatelor, cât și al jocului, și trebuie să demonstrăm o altă față, mai aproape de ceea ce ne dorim. Încercăm să limităm greșelile și ne propunem o evoluție cât mai bună în Arad”, a declarat antrenorul Mihai Manea, ce va reveni pe banca tehnică după o suspendare de două etape, vizitatorii urmând să efectueze deplasarea în ziua meciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea