Rămâi conectat

Cultură Educație

JOI: ,,Mister” la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba. Întâlnirea lunii februarie a Cerculului de scriere creativă „Verbum”

Ziarul Unirea

Publicat

în

La sala de lectură a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba, joi, 28 februarie 2019, între orele 17.00 şi 19.00, va avea loc întâlnirea lunii februarie a cercului de scriere creativă ,,Verbum”. Lună de lună, membrilor cercului li se alătură şi alţi iubitori de frumos care asistă sau se implică activ la activităţile desfăşurate.

Fiecare şedinţă de cerc are o temă fixată de comun acord de către membrii cercului, tema lunii februarie fiind O altfel de literatură. întrunirea acestei luni este concepută de această dată ca un moment multiart în cadrul căruia poeţii Marcel Vişa şi Antonio Doda vor face improvizaţii lirice pe ritm de hip-hop, mixat de către Robert Puiu. De asemenea, Antonio Doda va anima atmosfera cercului de scriere creativă printr-un scurt recital de chitară.

În această atmosferă de împletire a artelor, tema ,,Mister” stabilită ca punct de referinţă în creaţiile membrilor cercului va fi abordată de fiecare participant care va prezenta la finalul întâlnirii propria creaţie. Cercul ,,Verbum” se va încheia cu stabilirea temei şi programului pentru luna martie.

Proiectul face parte din programul 4.ANIMAŢIE CULTURALĂ/4.8 Verbum din Programul managerial al bibliotecii pentru perioada 2017 – 2020 şi are ca scop iniţierea unui cerc de scriere creativă destinat tinerilor şi adulţilor care practică arta scrisului. La evenimentul organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba pot lua parte toţi cei ce doresc să petreacă o după amiază în atmosfera relaxantă a sălii de lectură, alături de cărţi şi creatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Skepsis, seară dedicată oficial orașului Alba Iulia și României la Festivalului Internațional de Teatru VILAMFEST, organizat la Viljandi, Estonia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Skepsis, seară dedicată oficial orașului Alba Iulia și României la Festivalului Internațional de Teatru VILAMFEST, organizat la Viljandi, Estonia Evenimentul a fost organizat în perioada 08.08.2024 – 12.08.2024 de către Seasaare Teater (Viljandi, Estonia), cu susținerea Primăriei orașului Viljandi, reunind grupuri și companii artistice din Lituania, Letonia, Estonia, Croația, Italia, Germania și România. În spiritul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea