Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Național Sebiș – CS Ocna Mureș, vineri, ora 14.00 | “Lanterna roșie”, criză majoră de efectiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș pare victimă sigură în ultima etapă a turului eșalonului terț, vineri, 30 noiembrie, în deplasarea de la Sebiș, de la ora 14.00.

Asta pentru că “lanterna roșie” a Seriei a 4-a, dincolo de rezultatele dezamăgitoare (un singur punct, 7 eșecuri la rând, trei jocuri în care a primit de fiecare data 5 goluri), este lovită efectiv de probleme de lot. Dacă runda trecută, 1-5 pe “Stadionul Dragostei” cu CSC Giarmata și Ghiroda Vii, antrenorul Mihai Manea a avut la dispoziție 14 jucători (doi portari), acum situația este cu mult mai critică, cu greu găsindu-se 11 nume care să facă deplasarea în Arad.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Revine P. Man, însă lista indisponibilor este substanțială: Hidișan – absent de durată, Kiss – fractură de metatarsiene, Borșoi și M. Domșa – probleme de serviciu, Guț – ruptură musculară. În plus A. Gherman are genunchiul umflat, S. Șimandi – bolnav, sperându-se măcar în recuperarea a doi dintre aceștia. “Principala noastră preocupare este să reușim să adunăm 11 jucători care să efectueze deplasarea! Suntem într-o situație delicată, efectiv la limită”, a comentat Mihai Manea înaintea jocului ce trage cortina peste prima parte a sezonului, una de coșmar pentru “Soda dragă”.

Național Sebiș (locul șase, 25 de puncte) vine după dușul rece la Deva ce a pus capăt unei perioade de două luni de imbatabilitate (8 meciuri fără înfrângere) și este marea favorită a confruntării împotruva ultimei clasate ce are penultima defensivă a Ligii a 3-a, cu 51 de goluri încasate (depășită de Viitorul Domnești, Seria a 3-a, ce a primit 73!).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea