Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Un tânăr, ridicat de pe stradă, dus încătușat în mașina Poliției, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr a fost ”ridicat” de pe stradă, luni, și depus în mașina poliției, în urma unei acțiuni de cercetare desfășurate de oamenii legii, la Alba Iulia.

Potrivit informațiilor noastre, tânărul a fost ridicat de pe strada Arnsberg din Alba Iulia. Când a fost pus pe bancheta din spate a mașinii de poliție s-a observat că era încătușat.

Tânărul a cerut polițiștilor să aibă acces la telefon.

Nu se cunosc, la ora transmiterii acestei știri, cauzele pentru care a fost ridicat tânărul.

Update: Contactat de ziarulunirea.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a afirmat cnu ne poate furniza mai multe amănunte întrucât este un dosar în curs de cercetare.

În fapt, o mașină de poliție având semnalele luminoase și acustice pornite a frânat brusc și a oprit pe strada Arnsberg din Alba Iulia, polițiștii pornind în urmărirea unor tineri care fugeau, unul dintre aceștia fiind prins.

https://www.youtube.com/watch?v=O9t58wz4vZ8


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare În APRILIE 2024, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat scadere cu 1673 sosiri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea