Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Intervenție Salvamont și Salvaspeo pentru salvarea unei turiste, în peştera Huda lui Papară din județul Alba. Femeia a căzut de la o înălţime de 4 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciile Salvamont și Salvaspeo au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea unei turiste în vârstă de 30 de ani care a căzut în gol patru metri în Peştera Huda lui Papară din Munţii Trascăului, judeţul Alba. În urma căderii, femeia a suferit mai multe traumatisme ale membrelor inferioare, dar starea sa este bună.

Potrivit Salvaspeo Romania, apelul a fost preluat de Salvaspeo Arad și a fost comunicat mai departe la 112. A fost trimisă o echipă de salvatori speologi din județele Bihor și Cluj care se aflau în zona Vârtop, aceștia fiind cel mai aproape de Peștera Huda lui Papară.

https://youtu.be/738hcF5TYto

„Victima este o turistă în vârstă de 30 de ani, care a fost antrenată într-o cădere de circa patru metri, soldată cu leziuni la nivelui membrelor inferioare, posibilă fractură”, au anunţat salvamontiştii.

Acesta este al patrulea accident în această cavitate din ultimii 10 ani. Peştera Huda lui Papară este recunoscută pentru frumuseţea sa, dar este şi foarte periculoasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri

Bogdan Ilea

Publicat

în

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri Fanfara din Petrești continuă tradiția de 145 de ani de vestire a primăverii. De 1 mai, la ora 10:30, tinerii sunt așteptați în fața Căminului Cultural din Petrești pentru a da startul activităților care anunță sosirea primăverii. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea