Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Două cocktailuri Molotov ca să încingă atmosfera. Un bărbat din Sâncel reţinut pentru că a dat foc casei socrilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un soţ a preferat să meargă la închisoare decât să trăiască fără soţia lui, care a plecat în Italia şi apoi i-a cerut divorţul. În plus, şi-a pedepsit şi socrii, dându-le foc la casă.

După ce şi-a încropit două cocktailuri Molotov şi le-a folosit incendiind proprietatea socriilor săi, având conştiinţa misiunii îndeplinite, bărbatul s-a prezentat frumos la Poliţie în Blaj, mărturisindu-şi fapta şi aşteptându-şi răsplata prevăzută de lege.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfe, luni, 23 ianuarie 2012, dis-de-dimineaţă, poliţiştii din Jidvei au fost sesizaţi, prin Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, că la o casă nelocuită, situată în localitatea Iclod, comuna Sâncel, s-a produs un incendiu. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei şi pompieri din cadrul ISU Alba – Grupa de Intervenţie Blaj iar în urma intervenţiei s-a reuşit localizarea şi stingerea incendiului. Cu ocazia cercetării la faţa locului a fost găsit un fitil din material textil îmbibat în substanţă inflamabilă, cu o lungime de 5 metri şi două recipiente din plastic, de 2 litri, care conţineau substanţe inflamabile, concluzia pompierilor fiind că incendiul a fost provocat prin folosirea de flacără directă şi substanţă inflamabilă.

În timp ce ancheta era în derulare, la sediul Politiei Municipiului Blaj s-a prezentat S.R.R., de 34 de ani, din comuna Sîncel, care a declarat că el a provocat incendiul la locuinţa socrilor săi, în semn de răzbunare, pentru că soţia sa, cu care este în divorţ, a plecat împreună cu părinţii săi la muncă in Italia şi nu doreşte să se mai împace cu el.

Faţă de S.R.R. a fost începută penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ”distrugere prin incendiere” fiind luată faţă de el măsura reţinerii pe bază de ordonanţă.

În cursul zilei de azi, 24. ianuarie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, care a hotărât cercetarea lui în stare de libertate. (B.P.)

 foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea