Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE Accident în zona Schit din Alba Iulia: O fetiță, transportată la spital după ce o șoferiță de 62 de ani nu s-a asigurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc, luni seara, în zona Schit din Alba Iulia, din cauza coliziunii o mașină ajungând pe trotuar.

În accident au fost implicate două autoturisme, cel mai probabil din cauza neacordării de prioritate.

Accidentul s-a produs la intersecția Bulevardului Transilvaniei cu strada Fântânele, aproape de biserica de la Schit.

UPDATE 21.20: O fetiță de șapte ani a fost transportată la spital, în urma accidentului, produs de o șoferiță de 62 de ani care nu s-a asigurat. Fetița a fost rănită ușor sau este doar speriată, însă părinții au hotărât că este necesar să fie văzută de medici.

Șoferița nu s-a asigurat când a virat spre strada Fântânele și a intrat în autoturismul marca Ford, în care se afla și copila.

UPDATE: 

Luni, 10 septembrie 2018, în jurul orei 20.00, o femeie de 62 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în zona intersecţiei B-dlui Transilvaniei cu strada Fântănele, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Zlatna, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o minoră în vârstă de 7 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=6096]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL în cartierul ”Lumea Nouă” din municipiul Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT și o femeie sub control judiciar după ce au înjurat polițiștii. De la ce a pornit totul

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL în cartierul ”Lumea Nouă” din municipiul Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT și o femeie sub control judiciar după ce au înjurat polițiștii. De la ce a pornit totul Un bărbat a fost reținut duminică, 20 iulie 2024, iar o femeie a fost plasată sub control judiciar în urma unui scandal iscat în cartierul ”Lumea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea