Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Studiu INS: Au scăzut exporturile României de lemn și plută cu 8,6%

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică (INS), România a exportat, în primele patru luni din 2018, lemn şi plută în sumă de 181,9 milioane de euro, o valoare cu 8,6% mai mică faţă de cea din perioada similară a anului trecut.

Importurile de lemn şi plută s-au cifrat la 97,4 milioane euro, fiind cu 36,9% mai mari comparativ cu cele din primele patru luni din 2017, înregistrându-se astfel un excedent de 84,5 milioane euro pe acest segment.

În primele patru luni din 2018 exporturile FOB au însumat peste 22,221 miliarde euro şi au crescut cu 9,7% comparativ cu perioada similară din 2017, iar importurile CIF au însumat 25,951 miliarde euro, fiind mai mari cu 10%.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea