Rămâi conectat

Actualitate

Meteo: Ploi și temperaturi ridicate, în Transilvania, în intervalul 16 – 29 iulie 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în perioada 16 – 29 iulie 2018, în Transilvania vor fi în general temperaturi apropiate de cele normale pentru luna iulie și sunt așteptate ploi mai ales în prima parte a intervalului.

Regimul temperaturii aerului va avea variaţii în primele zile ale intervalului de prognoză, când se vor înregistra valori diurne de temperatură între 23 şi 27 de grade. După data de 21 iulie şi până la finalul celei de a doua săptămâni, maximele termice se vor menţine constant în jurul a 27 – 28 grade. Temperaturile nocturne vor fi mai coborâte la începutul intervalului de prognoză, când se vor înregistra, în medie, 13 grade, apoi vor marca o creştere, iar între 19 şi 29 iulie vor fi de 17 – 18 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză, însă, pe 18 – 19 iulie, aversele se vor semnala pe arii extinse şi vor fi mai importante cantitativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea