Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 15 iulie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea se va încălzi uşor în următoarele zile la nivelul întregii ţări şi maxima va ajunge la 31 de grade, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 5-15 iulie, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă în perioada 2 – 15 iulie, dată publicităţii luni.

În Transilvania, vremea se va afla într-un proces de încălzire în prima parte a intervalului, când valorile medii ale temperaturilor diurne vor creşte de la 20 de grade în prima zi, până spre 27 de grade în data de 6 iulie. Ulterior, nu vor fi variaţii semnificative astfel că, în perioada 7- 11 iulie, temperaturile maxime se vor menţine în jurul mediei de 26 de grade. Din 12 iulie, maximele vor creşte uşor şi treptat, atingând la sfârşitul intervalului de prognoză în medie 28-29 de grade. În ceea ce priveşte regimul nocturn, acesta va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel minimele vor creşte până la medii de 14 grade în data de 7 iulie, pornind de la 8 grade în primele zile ale intervalului, pentru ca ulterior, până la finalul celei de-a doua săptămâni, variaţiile să nu fie notabile, urmând ca temperaturile minime să se menţină în jurul a 13-14 grade, în medie. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 6 – 15 iulie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La munte, începând cu data de 2 iulie, vremea se va încălzi, temperaturile maxime urmând a creşte de la valori medii de 13-14 grade, spre 18 grade în 6 iulie. Ulterior, acestea vor scădea uşor, spre 16 grade în 8 iulie. Apoi, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând ca în perioada 9 -15 iulie temperaturile maxime să se menţină în jurul valorii medii de 19 grade. Minimele vor creşte până spre valori medii de 10 grade în 7 iulie, apoi, până la sfârşitul intervalului variaţiile nu vor fi notabile, urmând ca în perioada 8 -15 iulie media temperaturilor minime să se menţină în jurul a 10 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în perioada 6 – 15 iulie, însă şi în restul intervalului vor fi posibile ploi izolate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea