Rămâi conectat

Sport

Poarta „Alba” la… FC Voluntari: a venit Dinu Moldovan, a plecat Mincă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Transformările majore prin care trece FC Voluntari în această perioadă, pleacă Adi Mutu, a venit Ioan Andone – manager general, aduce în prim-plan doi goalkeeperi din Alba: Mihai Mincă și Dinu Moldovan. Astfel, albaiulianul Dinu Moldovan (28 de ani), ultima dată în Spania, la Ponferradina, în Tercera Division, este cel ales pentru a-l înlocui pe concitadinul său în stagiunea ce urmează! Printre cei 13 jucători care s-au despărțit, dintr-un motiv sau altul, de FC Voluntari, s-a numărat și portarul ex-unirist Mihai Mincă (33 de ani), salvatorul grupării ilfovene la loviturile de departajare din barajul cu Chindia Târgoviște.

Dinu Moldovan s-a remarcat în fotbalul spaniol, unde a petrecut parte însemnată din carieră, făcându-și junioratul la Espanyol Barcelona. A ajuns la echipa mare a grupării din capitala Catalunyei, în 2010, apoi a revenit în România, pentru un singur sezon, 2012-2013. Aventura din țara natală nu a fost deloc fericită, la Astra Giurgiu și “U” Cluj, prinzând un singur meci în Liga 1, în tricoul “șepcilor roșii”, 1-3 cu CFR Cluj, în runda de final! S-a întors în “țara lui Cervantes”, la Ponferradina, unde a activat în Segunda Division și pe a treia scenă, pentru 4 sezoane, până în iarnă, când și-a reziliat înțelegerea.

Dinu Moldovan s-a pregătit deja cu FC Voluntari, a plecat în cantonament în Slovenia și are un “comeback” spectaculos în România, fostul internațional Under 21 al României având oportunitatea să-și etaleze calitățile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea