Rămâi conectat

Actualitate

Ştefan Popa Popa’s la „Nunta de Aur” de la Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Miercuri, 25 ianuarie, Primăria şi Consiliul Local Aiud organizează, în colaborare cu Filiala Aiud a Serviciului de Ajutor Maltez din România, cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului „O jumătate de secol împreună”, cu dedicaţie pentru familiile care aniversează „Nunta de Aur”. Astfel, 33 de familii sunt până în acest moment protagonistele festivităţii organizate de municipalitate, în parteneriat cu SAMR Aiud. Până vineri, 20 ianuarie, aiudenii care în anul 2012 împlinesc 50 de ani de la căsătorie, dar care nu s-au căsătorit în municipiul Aiud, sunt aşteptaţi la Biroul Comunicare şi Relaţii Publice, pentru a completa lista sărbătoriţilor. Fiind vorba despre un eveniment tradiţional în municipiul Aiud, care a servit drept bun exemplu şi pentru alte localităţi din judeţul Alba şi care se adresează unor oameni speciali, primarul Mihai Horaţiu Josan a dorit ca la ediţia din acest an să participe şi cetăţenii de onoare ai municipiului Aiud. Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s şi-a confirmat deja prezenţa la eveniment, iar artista Adela Mărculescu urmează să comunice până la sfârşitul săptămânii dacă prezenţa domniei sale va fi posibilă, declarându-se încântată de invitaţia primită.
Alături şi de personalităţile care au primit de-a lungul timpului titlul de „Cetăţean de onoare al municipiului Aiud”, miercurea viitoare îşi vor primi distincţia din partea primarului Horaţiu Josan şi mama tripletelor, Ionela Danciu, poetul Ion Mărgineanu şi omul de cultură Zoltán Lörincz, în urma hotărârii adoptate de Consiliul Local Aiud, în luna decembrie a anului trecut.
Nu în ultimul rând, organizatorii îi vor premia, conform obiceiului deja consacrat, pe cei mai vârstnici aiudeni: Ana Voicea din oraşul Aiud, născută în 1913, şi Ioan Crişan din localitatea Păgida, născut în 1916, ne-a declarat Ada Rus, purtătorul de cuvânt al municipalităţii aiudene.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate Impozitul pe veniturile a căror sumă nu a fost identificată se majorează de luni, 1 iulie 2024, de la 16% la 70% Acest nou procent se va aplica deciziilor de impunere emise de organele fiscale începând cu aceeași dată. Așadar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea