Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO. Mureș: Trafic blocat pe DN 13, unde două TIR-uri s-au ciocnit, unul fiind încărcat cu bere. Un bărbat, rănit grav, dus la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul este blocat, miercuri dimineața, pe DN 13 (E60), pe raza localității mureșene Chendu, unde două TIR-uri s-au ciocnit, unul dintre ele fiind încărcat cu sticle și butoaie de bere, care s-au răsturnat pe carosabil. Un bărbat, rănit grav, a fost transportat la spital.

Potrivit Poliției Mureș, coliziunea s-a produs, într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum a unuia dintre șoferi.

Remorca unui TIR a intrat în derapaj și s-a lovit de capul celuilalt TIR care circula regulamentar din sensul opus de mers.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, un bărbat a fost rănit grav în urma accidentului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean din Târgu Mureș.

Bărbatul a fost ajutat de pompieri să iasă dintre fiarele contorsionate ale TIR-ului, iar apoi a fost preluat de un echipaj SAJ, care i-a acordat primul ajutor, iar apoi a fost dus la spital.

Traficul pe DN 13 (E 60) pe raza localității Chendu este blocat total, iar autoritățile au început să îndepărteze autovehiculele avariate și sticlele de bere.

[nggallery id=5860]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea