Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Momente emoționante la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a pentru elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o atmosferă festivă, încărcată de emoții profunde, s-a desfășurat joi, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, ceremonia de absolvire a clasei a VIII-a, prilej ce a reunit dascăli, elevi, părinți, bunici, prieteni, pentru a marca încheierea cursurilor gimnaziale.

La festivitate au participat toți absolvenții promoției 2017-2018, doamna director, prof. Elena Ignat, doamna director adjunct, prof. Mirela Ianc, dirigintele claselor a VIII-a A și a VIII-a B, prof. Gabriela Marina și Iulia Calistru, dascălii Școlii „Avram Iancu”, precum și elevii claselor a VII-a.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul a debutat cu un moment artistic dedicat absolvenților, care a fost susținut de corul „Prietenia” al ciclului primar, condus de doamna prof. înv. primar Dana Andro, urmat de talentatul cântăreț Andrei Șerban, elev în clasa a VI-a B, care a reprezentat județul Alba la concursul Vocea României Junior.

Pe acordurile imnului „Gaudeams igitur” și în aplauzele celor prezenți, toți cei șaizeci de absolvenți ai clasei a VIII-a au urcat pe scenă pentru ceremonia de absolvire, fiind întâmpinați de colegii lor mai mici din clasa a VII-a cu flori, baloane și cadouri.

Festivitatea a fost deschisă cu discursul emoționant al directorului Școlii „Avram Iancu”, doamna prof. Elena Ignat, care i-a felicitat pe absolvenți pentru rezultatele obținute și care le-a transmis un mesaj profund privind viitorul lor, spunându-le să creadă cu tărie în idealurile lor, că înainte de a deveni oameni de succes, e mult mai important să devină  oameni de valoare.

Ceremonia a continuat cu strigarea catalogului pentru fiecare clasă, prilej cu care doamnele diriginte le-au transmis absolvenților câteva gânduri de suflet, apoi au fost evidențiați șefii de promoție care s-au remarcat de-a lungul celor patru ani prin rezultate deosebite la învătătură, dar și printr-o conduită exemplară: Bărdăhan Raul Alin, Lup Ana-Maria, Pop Alexandra, Ursa Daria Maria, Bica Gabriela.  Aceștia au adresat cuvinte de mulțumire și de aleasă prețuire conducerii școlii, dascălilor și părinților care i-au susținut și încurajat în toți acești ani, dar și colegilor din clasa a VII-a, cărora le-au înmânat cheia, simbol al succesului.

După aceste momente emoționate, pline de bucurie și de speranță, a urmat festivitatea de premiere a elevilor clasei a VIII-a, care s-a încheiat cu îmbrățișări, flori și felicitări din partea părinților, a dascălilor si a colegilor care le-au urat mult succes la examene.

[nggallery id=5761]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea