Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO. Medalii de aur, argint și bronz pentru juniorii albaiulieni la Cupa Logismart la șah rapid de la Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hotelul Sport din Sibiu a fost sâmbătă gazda turneului de șah rapid pentru juniori „Cupa Logismart”. Printre protagoniști s-au numărat și juniorii Clubului Sportiv Municipal „Unirea” Alba Iulia, care au urcat pe podium la toate secțiunile turneului în care au luat startul. 

La categoria fetițe clasa 0 Andra Grădinaru s-a clasat pe locul 1, micuța șahistă albaiuliană fiind la al doilea succes într-un concurs de copii după victoria de la Openul Rămada de la Cluj-Napoca.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La categoria elevi clasele I-II frații Alexandru și Andrei Simina s-au clasat pe locurile 2 și 3 la egalitate de puncte cu primul clasat.

Pe locul 2, la egalitate de puncte cu învingătorîi secțiunilor, s-au clasat și George Pleşa  la categoria elevi clasele III-IV și Ianis Tarciuc la categoria elevi clasele V-VIII.

Perioada următoare este una plină de competiții pentru tinerii șahiști albaiulieni, fiind programate mai multe turnee la Sighetu Marmației, Bistra, Geoagiu Băi, Cluj-Napoca, Sibiu și Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea