Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE-TEXT, Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj 0-2 (0-2), dublă Ceaca | „Alb-negrii”, în picaj, a doua înfrângere la rând pe „Cetate”, sub privirile lui Gicu Grozav!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia dezamăgește pe „Cetate”, pierzând al doilea joc la rând, 0-2 (0-2), cu „virușii-verzi”, sub privirile lui Gicu Grozav, finanțatorul echipei din Cetatea Marii Uniri.

„Alb-negrii” au revenit în fața fanilor după acel 0-7 umilitor cu „U” Cluj, dar au dezamăgit, suferind al doilea eșec la rând, Gicu Grozav – suporterul de lux, aflându-se la prima prezență în calitate de spectator al echipei pe care o finanțează.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sănătatea a punctat prin Ceaca (17 și 53), amfitrionii folosind o echipă cu numai 3 seniori, după acea contestație depusă de Unirea Dej.

*Adrian Bicheși: „Sunt extrem de mâhnit!”

Sunt extrem de mâhnit, orice aș declara după acest meci, ar părea ca o scuză în fața suporterilor, iar la fotbal rezultatele vorbesc„, a declarat Adrian Bicheși.

O prestație extrem de modestă a uniriștilor, care aveau obligația să caute revanșa morală după acel rușinos eșec, însă evoluția trupei lui Bicheși a fost departe de pretenții și așteptări. Și dacă după rușinea acelui 0-7, pierzi al doilea meci acasă, cu „virușii verzi”, o echipă medie a seriei, înseamnă că accidentul cu „U” Cluj nu a fost o întâmplare!

La finele jocului, la stadionul „Cetate”, s-a produs o ședință-fulger la care au participat Mihai Dăscălescu, antrenorii Adrian Bicheși și Marcel Rusu, dar și Ionuț Grozav, încercând să se găsească explicațiile acestui insucces.

*0-1, MIN. 17: CEACA, găsit singur cu Suciu, marchează din două încercări, în prima fază portarul unirist respingând balonul

*0-2, MIN. 43: CEACA, scăpat singur a marcat plasat pe lângă portar, fructificând un contraatac șnur

În minutul 65, Pintea a scăpat singur și a tras în transversală de la 14 metri. În minutul 71, Selagea a reluat cu capul pe lângă bară. în minutul 80, Boboia a ratat o bună ocazie de a reduce handicapul, un balon deviat în corner

Sunt puțin spectatori în tribune, în jur de 200 de spectatori, dar între aceștia este și Gicu Grozav, finanțatorul „alb-negrilor”, care își vede echipa întâia oară în actuala stagiune

În minutul 11, Davidaș a șutat pe lângă portar, însă un fundaș a îndepărtat balonul din fața porții. Lăzăreanu (19) evită egalarea, blocându-l pe An. David, temerar, în 10 metri! I. Grozav (28) a reluat cu capul puțin alături. Și clujenii au pus probleme, în minutul 32, când Bria a reluat cu capul pe lângă

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu –  F. Morar,  R. Scrob, I. Grozav, S. Iacșa –  Goguța, Tat (78, Boboia) – Lăsconi (78, An. Matei), Selagea, Davidaș (32, Onacă) – An. David;  rezerve Petric, Al. Man, De Marco, Schiau;. Antrenori Adrian Bicheși și Marcel Rusu.

Sănătatea: F. Lăzăreanu – C. Paul, Misăraș, D. Matei, Țârlea, Cosma (46, Pintea), Gîrjoabă (90, Indreica), R. Ciupe, Yuh – Ceaca (85, Tilincă), Bria;  rezerve Grămadă, Varodi, Ad. Lupu, D. Bucur. Antrenori Csaba Kiss, Dan Matei.

Contestația depusă de Unirea Dej, după partida din 14 aprilie, prin care a solicitat câștigarea partidei la “masa verde”, pentru faptul că “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri nu au respectat și în această stagiune regulile privind utilizarea a 5 jucători sub 21 de ani, pe lângă cei trei juniori obligatorii, a complicat foarte mult situația la Unirea Alba Iulia, punându-l în dificultate pe antrenorul Adrian Bicheși.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=5575]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea