Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, VIDEO: Garda romană Apulum, în deschiderea Final Four-ului Champions League de la București! Să înceapă spectacolul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru reprezentanți ai gărzii romane Apulum au fost prezenți la deschiderea Final Four-ului Champions League de la București, evenimentul anului la care participă și Volei Alba Blaj, ce va întâlni în a doua semifinală pe Galatasaray Istanbul.

În anul Centenarului, soldații romani au reprezentat Cealaltă Capitală, Alba Iulia, în capitala României și au avut misiunea de a păzi, la marginea terenului, trofeul Ligii Campionilor.

Deschiderea oficială a competiției supreme de pe „Bătrânul Continent” s-a făcut în mod spectaculos, un joc de lasere și muzică ce a impresinat asistența prezentă la „Polivalentă „, prezentarea echipelor fiind un adevărat show, în prezența a peste 2500 de spectatori.

https://www.facebook.com/radiounirea.ro/videos/1920036504675204/

*Suporterii VakifBank înfrățiți cu Volei Alba Blaj!

Înaintea debutului propriu-zis a întrecerii, suporterii celor 4 semifinaliste au oferit un spectacol în fan-zone, unde fanii de la VakifBank au etalat un recital muzical, dansând minute în șir, în jocul fanaticilor turci implicându-se și galeria venită de la Blaj.

Foto: Tudor STAN

[nggallery id=5551]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea