Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Impresionant: În doar 5 zile, Călin, tânărul care suferă de o boală pulmonară rară, a strâns 200 de mii de euro pentru transplant, în urma mobilizării pe Facebook: ”Mi s-a întâmplat o minune”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O mobilizare impresionantă, fără precedent pe reţelele de socializare, a dat şansa la viaţă tânărului din Braşov, care suferă de o boală pulmonară rară. Peste 200 de mii de euro s-au strâns în timp-record, pentru transplantul de plămâni care îl poate salva. Călin Farcaş se pregăteşte acum pentru drumul spre India, unde va avea loc interveţia extrem de complicată. Cu lacrimi în ochi, tânărul a mărturisit că trăieşte o minune. 

”Şocat, bucuros, nu pot să-mi exprim sentimentul pe care-l simt acum.”, a mărturisit Călin Farcaș, care la 29 de ani simte că a primit o nouă șansă la viață.

La 29 de ani, Călin Farcaş a primit o şansă să poată supravieţui bolii pulmonare rare de care suferă. Nu putea fi tratat în România, iar pentru transplantul în India avea nevoie de 200 de mii de euro.

”Cred că mi s-a întâmplat o minune. Mă simt binecuvântat. Dumnezeu în sfârşit şi-a întors faţa la suferinţa mea.”, a mai spus el, după ce peste 11 mii de oameni, cunoscuţi sau nu, i-au fost alături tânărului braşovean și au strâns banii în doar 5 zile.

Tânărul îşi propune ca, după ce se face bine, să ajute – la rândul lui – oamenii aflaţi în suferinţă.

„Este incredibil câtă putere ne poate oferi mediul online. Faptul că în câteva ore poţi să ajungi la sute, zeci sau chiar la zeci de mii sau la sute de mii de oameni prin intermediul unor share-uri sau unor like-uri. Sunt oameni din toată lumea, nu neapărat din oraşul în care locuieşti sau din ţara în care trăieşti, a declarat Cristian Florea, expert social media.

sursa: a1.ro, observator.tv

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea