Impresionant: În doar 5 zile, Călin, tânărul care suferă de o boală pulmonară rară, a strâns 200 de mii de euro pentru transplant, în urma mobilizării pe Facebook: ”Mi s-a întâmplat o minune”

Paul Voicu - Primar 2020

O mobilizare impresionantă, fără precedent pe reţelele de socializare, a dat şansa la viaţă tânărului din Braşov, care suferă de o boală pulmonară rară. Peste 200 de mii de euro s-au strâns în timp-record, pentru transplantul de plămâni care îl poate salva. Călin Farcaş se pregăteşte acum pentru drumul spre India, unde va avea loc interveţia extrem de complicată. Cu lacrimi în ochi, tânărul a mărturisit că trăieşte o minune. 

”Şocat, bucuros, nu pot să-mi exprim sentimentul pe care-l simt acum.”, a mărturisit Călin Farcaș, care la 29 de ani simte că a primit o nouă șansă la viață.

ELIT

La 29 de ani, Călin Farcaş a primit o şansă să poată supravieţui bolii pulmonare rare de care suferă. Nu putea fi tratat în România, iar pentru transplantul în India avea nevoie de 200 de mii de euro.

”Cred că mi s-a întâmplat o minune. Mă simt binecuvântat. Dumnezeu în sfârşit şi-a întors faţa la suferinţa mea.”, a mai spus el, după ce peste 11 mii de oameni, cunoscuţi sau nu, i-au fost alături tânărului braşovean și au strâns banii în doar 5 zile.

Mihail David - 2020

Tânărul îşi propune ca, după ce se face bine, să ajute – la rândul lui – oamenii aflaţi în suferinţă.

„Este incredibil câtă putere ne poate oferi mediul online. Faptul că în câteva ore poţi să ajungi la sute, zeci sau chiar la zeci de mii sau la sute de mii de oameni prin intermediul unor share-uri sau unor like-uri. Sunt oameni din toată lumea, nu neapărat din oraşul în care locuieşti sau din ţara în care trăieşti, a declarat Cristian Florea, expert social media.

sursa: a1.ro, observator.tv

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...