Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO Emoționantă cerere în căsătorie, pe pârtie la Arieșeni: Un monitor de schi a ascuns inelul în tocul ochelarilor de soare. Iubita sa a izbucnit în lacrimi, de fericire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un monitor de schi și-a cerut, vineri, iubita în căsătorie, ascunzând inelul în tocul de la ochelarii de soare pe care i-a dăruit cadou. Surpriza este cu atât mai mare întrucât cei doi s-au cunoscut pe aceeași pârtie în urmă cu mai bine de un an, unde el lucrează, iar ea a venit în tabără cu copiii, fiind educatoare.  

Alexandru este monitor de schi la Arieșeni, fiind originar din stațiunea turistică, și a cunoscut-o pe Gioia, din Timișoara care, fiind educatoare, a venit în tabără cu copiii. Cei mici au primit lecții de schi de la Alex, care are să devină soțul Gioiei.

Cererea în căsătorie a fost pregătită încă din luna decembrie, iar vineri, cu ocazia minivacanței de Paști, într-un cadru restrâns, la baza pârtiei de la Arieșeni Gioia a primit cadou o pereche de ochelari de soare, pe care și i-a dorit, în timp ce prietenii ei strigau ”pune-i la ochi”.  Cum este normal, tânăra a răspuns, în glumă, întrebând retoric, ”că e soare afară, nu?”.

Mirarea i s-a putut citi pe expresia feței după ce a deschis tocul ochelarilor, unde se afla și un inel, iar apoi iubitul ei a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Nu a trecut nici o secundă și fata a izbucnit în plâns, iar prietenul ei a luat-o în brațe, în aplauzele și scandările prietenilor.

”Acum pune ochelarii, nu mai plânge”, au continuat glumele.

Cu această ocazie le dorim și noi, redacția ziaruluiunirea.ro, ”Casă de piatră!”

https://www.youtube.com/watch?v=aRZV914hYM8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=jTYQaSqfT1I&feature=youtu.be


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea