VIDEO Emoționantă cerere în căsătorie, pe pârtie la Arieșeni: Un monitor de schi a ascuns inelul în tocul ochelarilor de soare. Iubita sa a izbucnit în lacrimi, de fericire

Un monitor de schi și-a cerut, vineri, iubita în căsătorie, ascunzând inelul în tocul de la ochelarii de soare pe care i-a dăruit cadou. Surpriza este cu atât mai mare întrucât cei doi s-au cunoscut pe aceeași pârtie în urmă cu mai bine de un an, unde el lucrează, iar ea a venit în tabără cu copiii, fiind educatoare.  

Alexandru este monitor de schi la Arieșeni, fiind originar din stațiunea turistică, și a cunoscut-o pe Gioia, din Timișoara care, fiind educatoare, a venit în tabără cu copiii. Cei mici au primit lecții de schi de la Alex, care are să devină soțul Gioiei.

Cererea în căsătorie a fost pregătită încă din luna decembrie, iar vineri, cu ocazia minivacanței de Paști, într-un cadru restrâns, la baza pârtiei de la Arieșeni Gioia a primit cadou o pereche de ochelari de soare, pe care și i-a dorit, în timp ce prietenii ei strigau ”pune-i la ochi”.  Cum este normal, tânăra a răspuns, în glumă, întrebând retoric, ”că e soare afară, nu?”.

Mirarea i s-a putut citi pe expresia feței după ce a deschis tocul ochelarilor, unde se afla și un inel, iar apoi iubitul ei a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Nu a trecut nici o secundă și fata a izbucnit în plâns, iar prietenul ei a luat-o în brațe, în aplauzele și scandările prietenilor.

”Acum pune ochelarii, nu mai plânge”, au continuat glumele.

Cu această ocazie le dorim și noi, redacția ziaruluiunirea.ro, ”Casă de piatră!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cosmin 6 aprilie 2018 at 14:43

Felicitări Alexandru!
Ţi-a venit şi ţie vremea.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...