Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Tineri frumoşi din Alba, cu trupuri pângărite cu tatuaje şi piercing-uri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Atenţie, acestea pot duce la boli grave ale pielii, la hepatită B sau C, sifilis, SIDA şi multe alte boli infecţioase

Mens sana in corpore sano sau minte sănătoasă într-un corp sănătos, aşa ziceau latinii şi bine o ziceau. Mă doare sufletul să văd astăzi în jurul meu tineri frumoşi care se desfigurează voit cu tatuaje şi piercing-uri doar pentru a fi în pas cu moda, doar pentru a deveni „mişto sau cool”.

Dacă în trecut tatuajele şi piercing-urile sau perforarea pielii în diferite regiuni ale corpului sugerau apartenenţa la un popor, la un trib, la o castă şi ne amintim de poporul maori din Noua Guinee, Papua sau de „Şorţul Hotentotelor” din Africa sau de culoarea „hennei” de pe frunţile frumoaselor indience, astăzi, în plin secol XXI, aceste practici străvechi s-au transformat într-o formă bizară de expunere a personalităţii.

Temporare sau permanente, tatuajele de orice tip sunt în timp cancerigene, fiindcă substanţele colorate pe care cei ce practică această meserie bănoasă le folosesc sunt ele însele cancerigene.

Cancerul de piele ameninţă omenirea şi este în creştere geometrică în lume şi din cauza distrugerii stratului de ozon care permite razelor cosmice ucigaşe să pătrundă în atmosfera terestră, iar folosirea acestor substanţe excită celula canceroasă şi mai mult. Toate fiinţele vii de pe Terra absorb lumina solară, care este benefică pentru organism, iar primul contact cu lumina este, bineînţeles, pielea noastră. În cazul unor tatuări monstruoase pe suprafeţe mari ale pielii, acestea întrerup absorbţia luminii pe tegumente, încetinesc capacitatea de regeneare a pielii şi a celulelor acesteia, ducând la îmbătrânirea precoce a pielii şi la cancer.

Pielea, ca toate celelalte organe ale omului, are o polaritate bioelectrică pozitivă sau negativă, care se schimbă în fiecare secundă pentru a trimite influxul nervos de la piele la creier şi invers. Tatuajele şi piercing-urile împiedică astfel transmiterea influxului nervos, ducând la boli grave ale pielii şi ale sistemului nervos central şi periferic.

În cazul piercing-urilor, care constau în perforarea unor structuri umane ca: sfârcurile, sprâncenele, ombilicul (buricul), limba, nasul, urechile, labiile mari sau mici ale femeilor, penisul la bărbaţi sau chiar perforarea unor dinţi pentru montarea unor podoabe sclipitoare (chiar pietre Swarovski) duc la grave infecţii ce deprimă sistemul imunitar, iar cei ce fac aceste lucruri, care-l fac aproape întotdeauna în condiţii de nesterilitate, transmit cu instrumentele lor boli grave ca hepatita B sau C, sifilisul, SIDA şi multe alte boli infecţioase.

M-au căutat mulţi tineri care doreau cu orice preţ, după ce le-a venit „mintea la cap”, să-şi scoată tatuajele oribile cu proceduri extrem de costisitoare şi dureroase.

În cariera mea lungă chirurgicală am scos tatuajele cu numele unor iubiţi sau iubite, care din păcate n-au mai fost actuale, am scos de pe pielea fesieră doi şoricei ce intrau în rect, de pe penisul unor tineri diferite „bile” din sticlă, metal sau material plastic, introduse sub pielea balano-prepuţeală pentru performanţe sexuale, care s-au infectat şi multe alte cuvinte obscene de pe organul genital masculin.

Toate, operaţii minuţioase, dureroase şi riscante. Aşa că, stimaţi tineri, trebuie să ştiţi că numai într-o societate în derivă, fără repere morale, se pot înfăptui asemenea monstruozităţi. Până la 18 ani poate sunteţi fascinaţi de aceste practici, care, din păcate, vă pot mutila pe viaţă. O să vină un moment din viaţa voastră când aceste lucruri vă vor costa mult.

De aceea, vă sfătuiesc, vă rog din suflet, să spuneţi un NU hotărât tatuajelor şi piercing-urilor, care sunt un pericol pentru sănătatea voastră.

Dr. Mircea FRENŢIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

23 decembrie 1989: Cea mai sângeroasă zi a Revoluției. 40 de soldați veniți să apere Aeroportul Otopeni au fost uciși

Ziarul Unirea

Publicat

în

23 decembrie 1989: Cea mai sângeroasă zi a Revoluției. 40 de soldați veniți să apere Aeroportul Otopeni au fost uciși Soții Ceauşescu au fost arestați pe 22 decembrie 1989 şi toată lumea se aştepta ca revoltele să se încheie, dar sângele a continuat să curgă. În acea zi, România a intrat sub spectrul unei ameninţări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea