Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dacă ei pot, tu ce scuză ai? O fotografie cu soții ”Suflețel” din Alba Iulia alergând pe stadionul Cetate, apreciată de sute de oameni pe Facebook, în doar o oră de la publicare

Alexandra Mates

Publicat

în

O fotografie care-i înfățișează pe soții ”Suflețel” din Alba Iulia alergând de mână pe stadionul Cetate din oraș a fost postată, miercuri, pe rețeaua de socializare Facebook, iar în doar o oră de publicare, aceasta a strâns sute de aprecieri din partea internauților.

Imaginea postată este însoțită de mesajul ”Dacă ei pot, tu ce scuză ai?”, iar tânărul care a realizat fotografia și a postat-o în semn de respect și ca un exemplu de urmat este de părere că ”nu contează anii”.

Soții ”Suflețel”, ambii în vârstă de 83 de ani, sunt deja celebri pe internet. Anul trecut, o altă fotografie cu cei doi bătrânei alergând de mână, la un maraton desfășurat în Cluj-Napoca, a ajuns virală pe internet. Gestul, atât de simplu și de frumos, care arată ce înseamnă iubirea, a sensibilizat internauții, iar poza lor a strâns mii de aprecieri și sute de ”declarații” de admirație.

Vedeți și O fotografie cu soții Suflețel din Alba Iulia, virală pe internet. Povestea de dragoste a bătrâneilor care aleargă de mână la maratoane

De asemenea, tot anul trecut, povestea lor a ajuns și pe micile ecrane, fiind invitați în emisiune la Cătălin Măruță.

Vedeți și VIDEO: Soții Suflețel din Alba Iulia, care la 82 de ani aleargă de mână la maratoane, au impresionat întreaga țară. Cătălin Măruță i-a invitat în emisiune, la ProTV

Margareta si Emil Suflețel au descoperit rețeta fericirii. Ingredientele principale sunt la îndemâna oricui: iubirea și sportul. La 83 de ani, cei doi au parte, din plin, de amândouă. Se iubesc de aproape 60 de ani și participă la maratoane împreună, ajungând la final alergând mână-n mână.

Povestea de dragoste a celor doi a început în anul 1959, când erau colegi la CFR. Un an mai târziu s-au și căsătorit, iar iubirea lor au rămas la fel de puternică. Astăzi au doi copii și trei nepoți și se simt împliniți. Iubirea, toleranța și buna înțelegere, zice domnul Suflețel, sunt secretele oricărei căsnicii trainice. Iar sportul este cel care leagă totul armonios.

Bunicul Emil este un atlet cu experiență și atunci când nu aleargă, schiază, joacă șah sau tenis de masă și este sprijinit cu tot sufletul de soția Margareta, reușind să fie un model inspirațional pentru generațiile mai tinere(…)

În urmă cu 8 ani, cuplul de octogenari a avut de trecut un obstacol destul de mare. Margareta a suferit un atac vascular cerebral, iar de atunci Emil o îngrijește și o păzește ca pe cohii din cap. Sportul le face bine, iar doamna Suflețel se simte în siguranță când aleargă cu soțul ei de mână. Tot sportul le dă puterea să treacă peste greutăți și să își păstreze optimismul contagios. Dansează, râzi cu poftă și bucură-te de viață, recomandă cei doi, căci o zi în care nu zâmbești este o zi pierdută.

sursa foto: facebook, Delcu Mihai


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT | O șoferită din Alba a pierdut controlul mașinii și a ieșit în afara părții carosabile, în Șura Mică

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT | O șoferită din Alba a pierdut controlul mașinii și a ieșit în afara părții carosabile, în Șura Mică Duminică, în jurul orei 12.30, un accident s-a produs în Șura Mică. O șoferiță din Alba, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea