// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Dacă ei pot, tu ce scuză ai? O fotografie cu soții ”Suflețel” din Alba Iulia alergând pe stadionul Cetate, apreciată de sute de oameni pe Facebook, în doar o oră de la publicare

O fotografie care-i înfățișează pe soții ”Suflețel” din Alba Iulia alergând de mână pe stadionul Cetate din oraș a fost postată, miercuri, pe rețeaua de socializare Facebook, iar în doar o oră de publicare, aceasta a strâns sute de aprecieri din partea internauților.

Imaginea postată este însoțită de mesajul ”Dacă ei pot, tu ce scuză ai?”, iar tânărul care a realizat fotografia și a postat-o în semn de respect și ca un exemplu de urmat este de părere că ”nu contează anii”.

Soții ”Suflețel”, ambii în vârstă de 83 de ani, sunt deja celebri pe internet. Anul trecut, o altă fotografie cu cei doi bătrânei alergând de mână, la un maraton desfășurat în Cluj-Napoca, a ajuns virală pe internet. Gestul, atât de simplu și de frumos, care arată ce înseamnă iubirea, a sensibilizat internauții, iar poza lor a strâns mii de aprecieri și sute de ”declarații” de admirație.

Vedeți și O fotografie cu soții Suflețel din Alba Iulia, virală pe internet. Povestea de dragoste a bătrâneilor care aleargă de mână la maratoane

De asemenea, tot anul trecut, povestea lor a ajuns și pe micile ecrane, fiind invitați în emisiune la Cătălin Măruță.

Vedeți și VIDEO: Soții Suflețel din Alba Iulia, care la 82 de ani aleargă de mână la maratoane, au impresionat întreaga țară. Cătălin Măruță i-a invitat în emisiune, la ProTV

Margareta si Emil Suflețel au descoperit rețeta fericirii. Ingredientele principale sunt la îndemâna oricui: iubirea și sportul. La 83 de ani, cei doi au parte, din plin, de amândouă. Se iubesc de aproape 60 de ani și participă la maratoane împreună, ajungând la final alergând mână-n mână.

Povestea de dragoste a celor doi a început în anul 1959, când erau colegi la CFR. Un an mai târziu s-au și căsătorit, iar iubirea lor au rămas la fel de puternică. Astăzi au doi copii și trei nepoți și se simt împliniți. Iubirea, toleranța și buna înțelegere, zice domnul Suflețel, sunt secretele oricărei căsnicii trainice. Iar sportul este cel care leagă totul armonios.

Bunicul Emil este un atlet cu experiență și atunci când nu aleargă, schiază, joacă șah sau tenis de masă și este sprijinit cu tot sufletul de soția Margareta, reușind să fie un model inspirațional pentru generațiile mai tinere(…)

În urmă cu 8 ani, cuplul de octogenari a avut de trecut un obstacol destul de mare. Margareta a suferit un atac vascular cerebral, iar de atunci Emil o îngrijește și o păzește ca pe cohii din cap. Sportul le face bine, iar doamna Suflețel se simte în siguranță când aleargă cu soțul ei de mână. Tot sportul le dă puterea să treacă peste greutăți și să își păstreze optimismul contagios. Dansează, râzi cu poftă și bucură-te de viață, recomandă cei doi, căci o zi în care nu zâmbești este o zi pierdută.

sursa foto: facebook, Delcu Mihai

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

5 Răspunsuri la Dacă ei pot, tu ce scuză ai? O fotografie cu soții ”Suflețel” din Alba Iulia alergând pe stadionul Cetate, apreciată de sute de oameni pe Facebook, în doar o oră de la publicare

 1. petronel 15.03.2018 la 9:11

  Ma dor picioarele, ca eu lucrez 12 ore pe zi ca sa le platesc lor pensia – pentru ca in 1989 in loc sa apere democratia si libertatea nou dobandite le-au lasat pe mana hotilor.

 2. Moxie 16.03.2018 la 11:56

  Petronel, esti ok ? Ai dat niste argumente de-a dreptul retardate.

 3. Tux 16.03.2018 la 13:21

  Jalnica scuza petronel. Nu muncești 12 ore pe zi pentru a le plăti lor pensia ci din cauza ca nu ai învățat sau te-ai complăcut în ceea ce muncești. Cat despre libertățile dobândite după ’89 ce au incaput pe mana hoților, e discutabil dacă privești în adâncime problema (ma refer la istoria noastră ca popor), și nu e doar vina pensionarilor. Crezi ca tinerii din ziua de astăzi ar mai avea curajul sa se opună unui regim cum a fost comunismul, poate doar dacă le taie facebook-ul și youtube-ul.

 4. CIUFU 16.03.2018 la 16:12

  BRAVO DOMNULE EMIL,BRAVO DOAMNA MARGARETA.
  SUCCES IN CONTINUARE.
  PETRONEL,REFERITOR LA PENSIE NU TE LUA DUPA PROPAGANDA POLITRUCILOR CA PENTRU TINE PLATESTI DACA AJUNGI LA PENSIE.MAI SIMPLU STAI ACASA SI ATUNCI NU DAI LA NIMENI NIMIC.

 5. dolfi 17.03.2018 la 2:24

  intr-un fel, petronel are dreptate. Datorita furtului generalizat, toti cei care muncesc corect (nu bugetari/bugetari de lux, politruci si politicieni) duc o adevarata lupta pentru a-si plati taxele si pentru a..trai decent… Si acuma cu sobolanii rosii la putere, se vede mai clar care-s intentiile legate de contributiile noastre, inclusiv la pensia privata.
  Cunosc oameni care lucreaza la hipermarketurile locale… Nu stiu exact ce salarii au, nu sunt foarte mari dar stiu ca programul lor de lucru e cam lung… peste orarul de functionare al magazinelor…

  @Tux… daca taie facebook-ul si youtube-ul majoritatea tineretului indobitocit o sa-si puna manele de pe telefon si sunt fericiti :-(