Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, Sportul Petrești – Viitorul Sîntimbru 3-2 (1-1) | Antrenorul Ștefan Fogoroși învins în prelungiri, de fosta echipă, din penalty!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidă interesantă la Petrești, unde antrenorul Ștefan Fogoroși a poposit în calitate de adversar al Sportului, echipă pe care a pregătit-o în 2017.

Iar derby-ul rundei a însemnat un joc încărcat de suspans, cu răsturnări de situații, în care fiecare echipă a avut perioada sa de inițiativă. Duelul  a fost unul spectaculos, antrenorul Doru Oancea debutând cu o victorie împotriva fostului antrenor al Sportului Petrești. Un meci dramatic, în care oaspeții au condus cu 1-0 și apoi au egalat la doi, s-a tranșat în prelungiri, prin lovitura de pedeapsă transformată de Bălaș, spre bucuria celor 300 de spectatori.

Marcatori: D. Ianc (17), Borșoi (62), Bălaș (90+3, penalty), respectiv Brînză (14, 71).

Sportul Petrești a urcat pe locul secund, depășind CS Ocna Mureș, care ieri a remizat la Aiud, cu Metalu.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea