Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor la Baia de Arieș: 25 din 96 de șoferi verificați au primit amenzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Baia de Arieş au acționat pe DN 75 pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau produse pe fondul consumului de alcool. Au fost verificate peste 90 de autovehicule, 54 de şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest şi au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale. Poliţiştii au depistat un şofer ce punea în pericol siguranţa circulaţie rutiere, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 28 februarie a.c., Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat, pe DN 74, 74 A şi 75, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea şoferilor ce pun în pericol siguranţa traficului, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. La acţiune, alături de poliţiştii rutieri din Baia de Arieş, au participat şi poliţiştii de la posturile de poliţie comunale arondate acestei subunități de poliţie.

Cu această ocazie, au fost verificate 96 de autovehicule, au fost testaţi, cu aparatul etilotest, 54 de conducători auto, a fost constatată o infracțiune de conducere sub influenţa alcoolului şi au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.175 lei, majoritatea pentru depăşirea limitei legale de viteză.

În jurul orei 11.50, pe raza oraşului Baia de Arieş, a fost depistat un bărbat de 47 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un afacerist controversat din România va oferi bani tuturor elevilor din țară care promovează Bacalaureatul cu nota 10. Despre ce sumă este vorba

Bera Larisa

Publicat

în

Un afacerist controversat din România va oferi bani tuturor elevilor din țară care promovează Bacalaureatul cu nota 10. Despre ce sumă este vorba Gest impresionant al unui om de afaceri controversat din România. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că va oferi o sumă de bani tuturor elevilor din țară care obțin nota 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea