Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO. Accident mortal la ieșirea din Sighișoara, între localitățile Vânători și Mureni. Trei bărbați au murit, iar altul e grav rănit, după ce o mașină a intrat într-un TIR, în județul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Accident mortal la ieșirea din Sighișoara spre Brașov, între localitățile Vânători și Mureni. Trei bărbați au murit, iar altul e grav rănit, după ce o mașină a intrat într-un TIR, în județul Mureș.

Trei bărbați au murit, iar altul este grav rănit, fiind transportat la spital, sâmbătă dimineața, după ce șoferul unui autoturism a ajuns pe contrasens, din cauza vitezei și a carosabilului umed, și s-a ciocnit de un TIR, în județul Mureș, la ieșire din Sighișoara.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, maior Cristian Virag, a declarat că în urma accidentului de sâmbătă dimineața în care au fost implicate o mașină și un TIR, trei bărbați, cu vârste între 30 și 40 de ani, au murit, iar altul este grav rănit.

”Accidentul s-a produs la ieșire din Sighișoara către Brașov, între localitățile Vânători și Mureni. Circulația a fost blocată pe un sens. Persoana rănită era încarcerată și s-a intervenit pentru scoaterea ei din mașină”, potrivit lui Virag.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, din primele date, accidentul s-a produs după ce șoferul autoturismului a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, și a intrat în TIR-ul care venea din sens opus.

”Cei trei decedați și persoana rănită se aflau în autoturism”, potrivit IPJ Mureș.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

[nggallery id=5193]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Duminica Tomii 2023. Ce e bine să faci pentru sănătate și viață lungă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminica Tomii 2023. Ce e bine să faci pentru sănătate și viață lungă Duminica Tomii 2023 este sărbătorită în prima duminică după Paşte și este dedicată Apostolului Toma în calendarul ortodox. Sărbătoarea aduce o serie de obiceiuri şi tradiţii. Prima duminică de după Paști, cea care încheie Săpămâna Luminată, poartă numele de Duminica Tomii, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea